İstanbul Varlık A.Ş. Excel İleri Eğitimini Tamamladık.

  İstanbul Varlık A.Ş. bünyesinde gerçekleştirdiğimiz MS Excel İleri eğitimini başarıyla tamamladık.    Excel’ in özet tabloları oluşturma, dilimleyiciler ile çalışma, grafikler oluşturma gibi konuları anlatıldı. Eğitim boyunca katılımcılara çeşitli örnekler ve uygulamalar yaptırıldı. Detaylı eğitim içeriği bu linkten inceleyebilirsiniz. Kurumsal veya bireysel eğitim ihtiyaçlarınız için buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Vakıfbank Eğitimlere Devam Ediyor.

 Vakıfbank ,  çalışanları için Excel eğitimleri almaya devam ediyor.  Bankacılık sektöründe en önde gelen  aktörü olarak  Vakıfbank  Çalışanlara artı değerler  katma konusunda kararlı bir şekilde ilerliyor. Bu karalarında bizi çözüm ortağı olarak seneye devam ettikleri için Vakıfbank ailesine çok teşekkürler ..

EĞİTİM DÖNEMİNE TÜM HIZIMIZLA DEVAM EDİYORUZ.

        EĞİTİMLERİMİZE TAM GAZ DEVAM EDİYOR VE EĞİTİM AİLEMİZE  YENİ BRANŞLAR KATIYORUZ. TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN KURUMSAL FİRMALARIN TERCİHİ OLMANIN GURUR İLE  HER GÜN İLERİYE DÖNÜK TEKNLOJİK VE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ VERİRKEN YENİ  EĞİTMENLER İLE  EĞİTMEN KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ. DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN VE YARINDA SEKTÖRDE VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.